INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 10 000 FT FELETT!

Termékek Menü

Herby's - Balzsamos szuhar (Cistus) olaj 5% 5 ml FOOD GRADE

Ár:
2.690 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron

Botanikai név: Cistus ladaniferus

Származási hely: Spanyolország 

Felhasznált növényi rész: levél/ág (1 kg illóolaj előállításához nagyjából 1600-1700 kg levél/ág szükséges) 

Kinyerés módja: Vízgőz-desztilláció. A jó terméshez elengedhetetlen, hogy megfelelő időjárási körülmények között történjen a betakarítás. Amennyiben túl sok eső esik a betakarítási időszakban, akkor a növény levelein található gyantát lemossa az eső. Nagy szárazságban a balzsamos szuhar elvesztheti leveleinek egy részét, így kevesebb gyantát termel.

Eredeti balzsamos szuhar illóolajból! 

Összetevők: Balzsamos szuhar olaj 5% (Cistus ladaniferus)
Hordozó: BIO Frakcionált kókuszolaj, BIO rozmaring antioxidáns (0,05%). 
Az eredeti balzsamos szuhar illóolaj rendkívül drága, ezért 5%-os oldat formájában is forgalomba hozzuk a hígítatlan verzió mellett. 

Gázkromatográfiás vizsgálat: A termék gázkromatográfiás vizsgálati eredményét a csatolt dokumentumoknál találod. A LOT szám alapján könnyen ellenőrizheted a megvásárolt termék pontos analízisét. Az analízis a hígítatlan illóolaj összetevőit mutatja be, így ebben az esetben a késztermék ezen összetevők 5%-át tartalmazza. 

Felhasználása (napi adag):
100% természetes illóolaj ételek ízesítéséhez.
Adagolás: 1 csepp illóolaj 500 g ételhez. A javasolt adagolást/napi adagot ne lépje túl. A termék önmagában nem fogyasztható! Kerülje a szemmel és egyéb érzékeny területekkel való érintkezést. 

Kérjük, vedd figyelembe az illóolajokra és illóolaj keverékekre vonatkozó általános óvintézkedéseket, annak ellenére is, ha azok 100% természetes, hígítatlan, gázkromatográfiás vizsgálaton átesett, élelmiszeripari minősítéssel is rendelkező termékek. Az illóolajok nagyon koncentrált növényi kivonatok/hatóanyagok, ezért minden esetben légy körültekintő, amikor alkalmazod ezeket a csodás esszenciákat! 
Külsőleg: az arra érzékenyeknél allergiás bőrreakciót válthat ki, ezért az első használat előtt végezz bőrpróbát! Kerüld a szemmel és egyéb érzékeny területekkel való érintkezést! A citrus olajok használata után kerüld a napozást és a szoláriumot (kivéve az "FCF" citrus olajok esetén)! 
Gyermekektől elzárva tartandó: a gyermekek esetén különösen figyelj a pontos hígítási arányok betartására! 
Belsőleg történő alkalmazás: ételben és italban fogyasztva mindig alaposan keverd el az illóolajokat! Tartsd be a FOOD GRADE illóolajok és fűszercseppek dobozán található felhasználási javaslatot! Önmagukban ne fogyaszd az illóolajokat! 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés