INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 10 000 FT FELETT!

Termékek Menü

Herby's - BIO Gyömbér olaj 5 ml

Ár:
4.389 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron

Botanikai név: Zingiber officinalis

Származási hely: Madagaszkár

Felhasznált növényi rész: rizóma/gyökér

Kinyerés módja: vízgőz-desztilláció

A termék jelenleg "kozmetikai termék alapanyagaként" kerül forgalomba, azonban nagy örömmel tájékoztatunk, hogy már nyomdában vannak az "ételízesítő" felhasználási javaslattal készült, 100% természetes, hígítatlan, minden gyártási tétel esetén gázkromatográfiás vizsgálaton átesett illóolajok csomagolásai. Így törvényes keretek között fogjuk tudni kozmetikai, illetve - a pontos, megfelelő adagolás betartása mellett - belsőleg/ételízesítőként történő fogyasztásra is ajánlani a herby's illóolajokat. Az alapanyagok a kozmetikai- és ételízesítő termék esetén is ugyanazok lesznek, mely termékeket a jelenleg hatályos EU-s és magyar jogszabályok miatt szükséges kétféle csomagolással forgalmazni. Az ételízesítésre szánt herby's fűszercseppek és az új illóolajok között csupán az lesz a különbség, hogy a fűszercseppeket BIO Napraforgó olajjal hígítjuk a könnyebb adagolás és konyhai felhasználás miatt.

Kérjük, vedd figyelembe az illóolajokra és illóolaj keverékekre vonatkozó általános óvintézkedéseket, annak ellenére is, ha azok 100% természetes, hígítatlan, gázkromatográfiás vizsgálaton átesett, élelmiszeripari minősítéssel is rendelkező termékek. Az illóolajok nagyon koncentrált növényi kivonatok/hatóanyagok, ezért minden esetben légy körültekintő, amikor alkalmazod ezeket a csodás esszenciákat! 
Külsőleg: az arra érzékenyeknél allergiás bőrreakciót válthat ki, ezért az első használat előtt végezz bőrpróbát! Kerüld a szemmel és egyéb érzékeny területekkel való érintkezést! A citrus olajok használata után kerüld a napozást és a szoláriumot (kivéve az "FCF" citrus olajok esetén)! 
Gyermekektől elzárva tartandó: a gyermekek esetén különösen figyelj a pontos hígítási arányok betartására! 
Belsőleg történő alkalmazás: ételben és italban fogyasztva mindig alaposan keverd el az illóolajokat! Tartsd be a FOOD GRADE illóolajok és fűszercseppek dobozán található felhasználási javaslatot! Önmagukban ne fogyaszd az illóolajokat! 

Egy kis tudnivaló

A BIO Gyömbér illóolaj lehetséges pozitív hatásai:

Gyulladáscsökkentő hatás: A gyömbér illóolaj gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, és segíthet enyhíteni az ízületi fájdalmakat és gyulladásos problémákat.

Gyomorproblémák kezelése: A gyömbér illóolaj használata segíthet enyhíteni az emésztési problémákat, például hányingert, puffadást és gyomorégést.

Immunrendszer támogatása: Az illóolajnak immunrendszert erősítő hatása lehet.

Légúti problémák enyhítése: Inhalálva vagy gőzölve a gyömbér illóolaj segíthet a légutak tisztításában és a nátha vagy köhögés tüneteinek enyhítésében.

Hangulatjavítás: A gyömbér illóolaj friss és fűszeres illata felvidító hatású lehet, segítheti a stressz és szorongás csökkentését, valamint a mentális frissesség megőrzését.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés