INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 10 000 FT FELETT!

Termékek Menü

Herby's - BIO Pink Grapefruit olaj 10 ml FOOD GRADE

Ár:
5.789 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron

Botanikai név: Citrus paradisi

Származási hely: Mexikó/Paraguay 

Felhasznált növényi rész: héj (1 kg illóolaj előállításához nagyjából 330-340 kg pink grapefruit szükséges)

Kinyerés módja: A bio pink grapefruit héjának hidegen préselése 

Gázkromatográfiás vizsgálat: A termék gázkromatográfiás vizsgálati eredményét a csatolt dokumentumoknál találod. A LOT szám alapján könnyen ellenőrizheted a megvásárolt termék pontos analízisét. 

Felhasználása (napi adag):
100% természetes illóolaj ételek ízesítéséhez.
Adagolás: 1-5 csepp illóolaj 500 g ételhez vagy 1-2 csepp illóolaj 300 ml italhoz. A javasolt adagolást/napi adagot ne lépje túl. A termék önmagában nem fogyasztható! Kerülje a szemmel és egyéb érzékeny területekkel való érintkezést. 

Kérjük, vedd figyelembe az illóolajokra és illóolaj keverékekre vonatkozó általános óvintézkedéseket, annak ellenére is, ha azok 100% természetes, hígítatlan, gázkromatográfiás vizsgálaton átesett, élelmiszeripari minősítéssel is rendelkező termékek. Az illóolajok nagyon koncentrált növényi kivonatok/hatóanyagok, ezért minden esetben légy körültekintő, amikor alkalmazod ezeket a csodás esszenciákat! 
Külsőleg: az arra érzékenyeknél allergiás bőrreakciót válthat ki, ezért az első használat előtt végezz bőrpróbát! Kerüld a szemmel és egyéb érzékeny területekkel való érintkezést! A citrus olajok használata után kerüld a napozást és a szoláriumot (kivéve az "FCF" citrus olajok esetén)! 
Gyermekektől elzárva tartandó: a gyermekek esetén különösen figyelj a pontos hígítási arányok betartására! 
Belsőleg történő alkalmazás: ételben és italban fogyasztva mindig alaposan keverd el az illóolajokat! Tartsd be a FOOD GRADE illóolajok és fűszercseppek dobozán található felhasználási javaslatot! Önmagukban ne fogyaszd az illóolajokat! 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés