INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 10 000 FT FELETT!

Termékek Menü

Herby's - Római kamilla olaj 5 ml

Ár:
7.990 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron

Botanikai név: Chamaemelum nobile

Származási hely: Franciaország

Felhasznált növényi rész: virág

Kinyerés módja: vízgőz desztilláció

A termék jelenleg "kozmetikai termék alapanyagaként" kerül forgalomba, azonban nagy örömmel tájékoztatunk, hogy már nyomdában vannak az "ételízesítő" felhasználási javaslattal készült, 100% természetes, hígítatlan, minden gyártási tétel esetén gázkromatográfiás vizsgálaton átesett illóolajok csomagolásai. Így törvényes keretek között fogjuk tudni kozmetikai, illetve - a pontos, megfelelő adagolás betartása mellett - belsőleg/ételízesítőként történő fogyasztásra is ajánlani a herby's illóolajokat. Az alapanyagok a kozmetikai- és ételízesítő termék esetén is ugyanazok lesznek, mely termékeket a jelenleg hatályos EU-s és magyar jogszabályok miatt szükséges kétféle csomagolással forgalmazni. Az ételízesítésre szánt herby's fűszercseppek és az új illóolajok között csupán az lesz a különbség, hogy a fűszercseppeket BIO Napraforgó olajjal hígítjuk a könnyebb adagolás és konyhai felhasználás miatt.

Kérjük, vedd figyelembe az illóolajokra és illóolaj keverékekre vonatkozó általános óvintézkedéseket, annak ellenére is, ha azok 100% természetes, hígítatlan, gázkromatográfiás vizsgálaton átesett, élelmiszeripari minősítéssel is rendelkező termékek. Az illóolajok nagyon koncentrált növényi kivonatok/hatóanyagok, ezért minden esetben légy körültekintő, amikor alkalmazod ezeket a csodás esszenciákat! 
Külsőleg: az arra érzékenyeknél allergiás bőrreakciót válthat ki, ezért az első használat előtt végezz bőrpróbát! Kerüld a szemmel és egyéb érzékeny területekkel való érintkezést! A citrus olajok használata után kerüld a napozást és a szoláriumot (kivéve az "FCF" citrus olajok esetén)! 
Gyermekektől elzárva tartandó: a gyermekek esetén különösen figyelj a pontos hígítási arányok betartására! 
Belsőleg történő alkalmazás: ételben és italban fogyasztva mindig alaposan keverd el az illóolajokat! Tartsd be a FOOD GRADE illóolajok és fűszercseppek dobozán található felhasználási javaslatot! Önmagukban ne fogyaszd az illóolajokat! 

Egy kis tudnivaló

A Római kamilla illóolaj lehetséges pozitív hatásai:

Nyugtató hatás: A római kamilla illóolajnak nyugtató és stresszcsökkentő hatása lehet. A légzési nehézségek és szorongás enyhítésében is segíthet.

Alvásjavító hatás: A kamilla illóolaj segíthet a jobb alvás elérésében. Natúrkozmetikumok alapanyagaként vagy diffúzorban is használhatjuk. 

Gyulladáscsökkentés: A kamilla illóolaj gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezhet, és segíthet a bőrön és a szövetekben fellépő gyulladások enyhítésében.

Emésztés támogatása: Kamilla illóolajat hasznos lehet gyomorpanaszok, például puffadás, gyomorégés és hasmenés enyhítésére. A kamillateát is használják emésztési problémák kezelésére.

Bőrápolás: A kamilla illóolajat hígítva lehet használni bőrápolási célokra. Segíthet a bőr irritációjának csökkentésében, és hidratáló hatással is rendelkezhet.

Fájdalomcsillapítás: A kamilla illóolajnak lehet fájdalomcsillapító hatása, és segíthet enyhíteni fejfájást, izomfájdalmakat és egyéb fájdalmakat.

Immunrendszer támogatása: A kamilla illóolajban található antioxidánsok és gyulladáscsökkentő vegyületek támogathatják az immunrendszert és segíthetnek a betegségek elleni védekezésben.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés