top of page

Rólunk

Csapatunk 2016 óta foglalkozik hidegen sajtolt magolajok és 100% természetes illóolajok bérgyártásával/bércsomagolásával. Az elmúlt közel 5 év során felkutattuk és megtaláltuk a hazai és külföldi piacokon a legkiválóbb minőségű bio- és konvencionális alapanyagokat kínáló beszállító partnereket.
Így elérkezett a pillanat, hogy saját márkás brand alatt tegyük elérhetővé a tudatos életmódot folytató magyar vásárlók számára azokat a termékeket, melyeket a legmagasabb minőségűnek tartunk és mi is napi szinten használunk, illetve fogyasztunk.
Teljes mértékben elhatárolódunk a silány minőségű, illóolajként értékesített, de a valóságban rossz minőségű, szintetikus illatoktól. Nemet mondunk továbbá a higított- és az élettani hatását lényegesen rontó, hőkezelésnek alávetett olajokra.
A konyhaművészet szerelmesei vagyunk, ezért a kezdetek óta kerestük annak lehetőségét, hogy a hozzánk hasonló ínyencek számára létrehozzunk egy, a gasztronómiában is használatható, új termékcsoportot az illóolajokból. Megannyi kísérletezésünk és lelkes próbálkozásunk eredményeképpen megalkottuk az újgenerációs, gasztronómiában is biztonsággal használható, különleges fűszercseppjeinket. Ezekkel a kivételes illóolaj-fűszercseppekkel, a főzés- és a főzőtudomány iránt rajongók lenyűgöző, új ízekkel tudják elkápráztatni a családjukat és vendégeiket.
Üzemünk BIO minősítéssel rendelkezik. Fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy glutént tartalmazó alapanyagokat nem gyártunk, és nem is csomagolunk. Illóolaj beszállítóink kiválasztásánál alapvető szempont, hogy az összes gyártási tételhez biztosítsák számunkra a következő, magas minőséget igazoló dokumentumokat:
 
1. A részletes gázkromatográfiás vizsgálatot.
2. Az olajok kivonásának módját.
3. A felhasznált növényi részt, valamint a felhasznált növényi rész: botanikai nevét, kemotípusát és származási helyét. Így a fűszercseppjeinkhez használt illóolajok a legszigorúbb élelmiszeripari követelményeknek is eleget tevő beszállítóktól érkeznek és a minősítéseket a megfelelő dokumentumokkal is igazolják számunkra.
 
A legkiválóbb minőségű, hidegen sajtolt olajokkal kapcsolatban a legfontosabb számunkra, hogy azokról minden lehetséges információval rendelkezzünk. Ez magában foglalja a mag származási helyét, a gyártás helyét, a pontos tápértékeket, valamint az élelmiszerbiztonságra vonatkozó szabályokat.
bottom of page